Aktiv i Bergen

konoscar

Bergen er mer enn bare Bryggen og Fløyen. Er du ute etter en aktiv helg i byen mellom de syv fjell er det nok av muligheter for spill og moro. Det gjelder enten du ønsker å spille shuffleboard, biljard, ha laserkrig, spille bingo, løse mysterier eller bowle.

Kong Oscar

Kong Oscar ligger passende nok i Kong Oscarsgate 45 , den er samlingsstedet for byens bordsportmiljø og tilbyr både snooker og vanlig biljard. I tillegg har også de hevet seg på den siste trenden med Shuffleboard. Stemningen her er avslappet og fin, det er på ingen måte et kriterium å være erfaren i noen av spillene som finnes her. Baren og kjøkkenet er også bemannet syv dager i uken og burgeroppskriftene er de samme som du finner hos den legedarisk Inside.

Wasteland

wasteland

Wasteland er stedet der folk samles før lønningspilsen for å kunne skyte sjefen, men også barnebursdager og kompisgjenger er et vanlig syn her. Å skyte folk med laserpistol går aldri av moten, så Wasteland er blitt for en institusjon å regne i gågaten på veg mot Nordnes. Skal man spille i helgen, kan det lønne seg å booke på forhånd, i ukedagene går det derimot fint å bare stikke innom.  Wasteland har også en egen butikk med salg av soft- og luftvåpen samt utleie av paintball-utstyr.

Escape Bryggen

escape

Her betaler du for å bli stengt inne i et rom, deretter må du finne veien ut selv. Høres det ut som en bra deal? Heldigvis er det bedre enn det høres ut, for dette er som å være i et dataspill på ekte hvor du må løse et mysterium før du lider en forferdelig skjebne. Du og opptil fem venner kan velge mellom tre ulike scenarier hvor du enten må hjelpe et hjerteløst spøkelse før hun dreper deg, desarmere en bombe før den sprenger i garderoben til en operadiva, eller finne skatten før forbannelsen forvandler deg til gull. Escape Bryggen er åpen tirsdag – søndag til klokken 22:00, i ukedagene åpner den ikke før 17:00, men på lørdag åpner den kl 10:30 og 11:00 på søndager. Det lønner seg absolutt å bestille på forhånd.

Sentrum Bingo

Bingo er kjent for de fleste som har gått på barneskole eller vært på gamlehjem, men det finnes også variant der Twist-posene er byttet ut med pengepremier. I Vestre Skostredet finner man Sentrum Bingo hvor man kan vinne relativt store pengepremier hver eneste dag, i tillegg får man sjansen til å rope BINGO! ut over hele lokalet. Det har etterhvert blitt færre og færre av de tradisjonelle bingohallene etter at online casinoene gjorde sin inntreden. På nettet får man free spins og bonuser når man spiller. Er du interessert i dét kan du klikke her, men om den tradisjonelle bingoen appelerer mer til deg anbefaler vi Sentrum Bingo.

sentrumbigo

Åsane Bowling

Etter mange års opphold er endelig bowling tilbake i Åsane. Det har ikke vært flust med fritidstilbud i det som er en av Norges største bydeler. Åsane Bowling & Eventsenter kommer nå på banen med en rekke underholdende aktiviteter, dersom bowling ikke er noe for deg har de også en jakt- og skytesimulator, shuffelboard, biljard, samt en multisportsimulator med ishockey, fotball og basketball.